Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e dytë

Pjesët e trupit - Anglisht Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej. rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze. Kuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, Mouth, Throat, Fingers, Elbow, Stomach, Leg, Toes, Ankle, Knee, Back, Arm, Chest, Neck, Ear, Head, Kuize ne shqip dhe anglisht, English kuize,

Fish’n For Love

Fish'n For Love

You are an old fisherman tries to win the heart of a young lady. Go on a quest with your trusty fishing rod to obtain gifts for her. Collect chocolate chests and hearts to boost your love points. Avoid fish and other obstacles to protect your love!